top of page
Eiger-Tax-header-trook.jpg

TEAM

Jan Lamers.jpg
JAN LAMERS

INDIRECT TAX LAWYER

+31 6 2905 4579jlamers@eigertax.nl

PASCAL SCHRIJVER

INDIRECT TAX LAWYER

+31 6 5050 7849 / pschrijver@eigertax.nl

HOME / TEAM

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede fiscalist de fiscale techniek echt dient te beheersen en analytisch sterk moet zijn. Daarom hechten wij veel belang aan een sterk inhoudelijk profiel. De partners van EigerTax hebben ruime ervaring bij de Belastingdienst, in de belastingadviespraktijk en in de academische wereld. Zij zijn ook altijd uw directe contactpersoon en sparringpartner.    

imke-van-der-hooft-fiscalist-indirect-tax-partner-eigertax.jpg
IMKE VAN DER HOOFT

Jan Lamers

Jan (1965) heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en begon zijn carrière bij de Belastingdienst in 1991. Daar heeft hij meer dan vijftien jaar in veel verschillende functies gewerkt, waaronder voorzitter van de Coördinatiegroep constructiebestrijding omzetbelasting, docent aan de inspecteursopleiding van het Ministerie van Financiën en inspecteur omzetbelasting bij de afdeling zeer grote ondernemingen.

 

Vanaf 2007 heeft Jan als tax partner / specialist omzet- en overdrachtsbelasting gewerkt bij verschillende grote advieskantoren, waaronder Deloitte waar hij Pascal heeft ontmoet. Jan heeft ruime ervaring in verschillende sectoren zoals projectontwikkeling, bouw en belegging in onroerend goed, publieke sector, zorg, internationale handel en fusies en overnames.

 

In 2009/2010 heeft hij gewerkt als docent aan de Universiteit van Tilburg in het Accent Indirect Tax programma. Jan is ook auteur van veel artikelen over BTW in vakbladen zoals Weekblad voor Fiscaal Recht, NTFR-Beschouwingen en BTW-brief.

In 2020 heeft Jan samen met Pascal EigerTax opgericht. 

Pascal Schrijver

Pascal (1974) is na zijn studie in Groningen begonnen als btw-specialist bij Arthur Andersen, destijds één van de Big Five kantoren. In 2002 ging Andersen Nederland op in Deloitte, één van de huidige Big Four kantoren. Bij dat kantoor – waar hij al met Jan samenwerkte - heeft Pascal tot einde 2019 gewerkt. Pascal heeft de opleidingsprogramma’s van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) alsmede die van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) afgerond. Tevens heeft hij de opleiding tot certified Mediator aan het ADR instituut gevolgd. Pascal is voornamelijk werkzaam geweest in - aanvankelijk - de vastgoed praktijk en later de telecom, media & technologie alsmede de fusie en overname (M&A) praktijken. In de laatste jaren bij Deloitte heeft hij ook diverse semi-overheidsbedrijven geadviseerd en tevens een buitenlandse overheid bijgestaan bij de introductie van een btw-stelsel. 

 

Pascal is in 2011 partner geworden in de internationale btw praktijk van Deloitte, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor Quality & Risk. Hij is sinds 2006 werkzaam als docent aan de Universiteit Leiden en is ook al geruime tijd bestuurslid van de Sectie Omzetbelasting van de NOB. Pascal is onder meer co-auteur van een boek over btw en e-commerce en spreekt regelmatig op seminars en congressen.

In 2020 heeft Pascal samen met Jan EigerTax opgericht. 

Imke van der Hooft

Imke (1989) is in 2011 tijdens haar studie aan de Universiteit van Tilburg begonnen bij Deloitte als werkstudent. Na het afronden van haar Master (Accent Indirect Tax) is zij eind 2014 fulltime aan de slag gegaan als adviseur omzetbelasting.

Tot medio 2022 heeft Imke voor dit kantoor gewerkt waarbij de laatste jaren haar focus lag bij internationale handel, consumer business, e-commerce en fusies en overnames. Daarnaast heeft zij ruime ervaring in projectmanagement.

In 2018/2019 heeft zij negen maanden in Londen gewerkt in het technologie, media en entertainment team van Deloitte UK. Daarnaast heeft Imke drie maanden in het Midden-Oosten (Abu Dhabi) gewerkt om lokale cliënten te ondersteunen bij de introductie van het btw-stelsel en heeft zij bij verschillende cliënten in de retail/consumer business in-house opdrachten uitgevoerd.

Werken bij EigerTax

EigerTax staat altijd open voor talentvolle en ervaren fiscaal-juristen en economen die zich herkennen in het profiel van ons kantoor. Wij zijn een team van enthousiaste fiscalisten met een heldere focus: kwaliteit op indirecte belastingen. Ons kantoor is informeel, sterk op de inhoud gericht, wij bieden veel ruimte voor ondernemerschap en vinden met name een goede onderlinge sfeer belangrijk. Aarzel niet met Imke, Jan of Pascal contact op te nemen.

bottom of page