top of page
Eiger-Tax-header-trook.jpg

DIENSTEN

HOME / DIENSTEN

EigerTax zet hoogwaardige kennis in om uw fiscale risico’s en kansen inzichtelijk en beheersbaar te maken met als doel tot een efficiënte oplossing te komen voor u als cliënt. 

 

Voorbeelden van waar wij onze cliënten mee van dienst kunnen zijn:

 

  • Hoogwaardig fiscaal advies

  • Opinies en “Second Opinions”

  • Assistentie bij controles door de Belastingdienst

  • Assistentie met en vertegenwoordiging in bezwaarprocedures

  • Assistentie met indirecte belastingvraagstukken in binnen- en buitenland

  • Assistentie bij M&A transacties, zowel op het gebied van due diligence als ook structurering en opvolging

  • Tax policy vraagstukken

  • Het voeren of begeleiden van fiscale procedures bij de Nederlandse rechter en het Europese Hof van Justitie

  • Vaktechnische training en/of toetsing van (nieuwe) medewerkers

 

Wij hebben ervaring in diverse industrieën, zoals Overheid & Non-Profit, Vastgoed, Telecom, Media & Technology, Consumer Business, Manufacturing en Financial Services. 

 

Wij zoeken steeds naar een oplossing voor het gerezen vraagstuk. Die is pragmatisch waar het kan en scherp fiscaal inhoudelijk waar het moet. Dat doen wij met inzet van onze kennis en jarenlange ervaring. Om hoogwaardige kwaliteit te kunnen bieden, geven wij ook aan dat wij bepaalde diensten niet (zelf) uitvoeren. Zo helpen wij u wel met de initiële opzet van uw nieuwe compliance proces (tot en met doen van de eerste btw-aangiften bijvoorbeeld), maar nemen wij niet uw gehele btw-compliance proces over. Indien gewenst kunnen wij deze werkzaamheden wel voor u beleggen bij andere kantoren, die hun focus daarop gelegd hebben en waarmee wij samenwerken. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook in contact brengen met gerenommeerde partijen voor dienstverlening op ander gebied dan indirecte belastingen.

Om u van dienst te kunnen zijn bij internationale vraagstukken, maken wij gebruik van ons uitgebreide internationale netwerk. Door onze jarenlange ervaring hebben wij in de loop der tijd een goed netwerk opgebouwd van specialisten die u en ons kunnen assisteren bij het oplossen van fiscale vraagstukken. Indien gewenst kunnen wij natuurlijk ook samenwerken met een adviseur in het buitenland waar u reeds een relatie mee heeft. 

bottom of page